maandag 10 december 2018

Alphens Mannenkoor decemeber 2013

40-jaar 50px

Het Alphens Mannenkoor werd in 1974 opgericht en bestaat tegenwoordig uit 37 mannen.
Al  44 jaar wordt er elke week met veel plezier gerepeteerd en worden er diverse optredens verzorgd.

Repertoire
Het repertoire omvat naast populair klassiek, negro-spirituals , musical, opera, operette en Russische volksmuziek ook geestelijke liederen waaronder complete missen.
 Hierdoor zijn wij in staat bij vrijwel alle gelegenheden onze stem te laten horen.

Optredens
Het koor heeft bij verschillende gelegenheden al veel mooie uitvoeringen mogen verzorgen.
Een aantal voorbeelden hiervan zijn optredens in de Doelen, de kathedraal van Oudenbosch, de St. Servaaskerk in Maastricht en de st. Baafs- kathedraal te Gent. Medio september 2014 een concertreis naar Hunedoara in Roemenië, waar medewerking is verleend in de katholieke en de Reformatuskerk. Als hoogtepunt een optreden in het kasteel van Hunedoara, gevolgd door medewerking van ons koor in de districthoofdstad Deva. Ook is het Alphens Mannenkoor natuurlijk in Alphen aan den Rijn en omgeving te beluisteren in onder andere het jaarlijkse terugkerende kerstconcert " Zingend de kerst tegemoet"  en verleent het  medewerking  aan diverse kerkdiensten van verschillende religieuze richtingen. Daarnaast worden diverse optredens verzorgd in verschillende activiteitencentra- en verzorgingstehuizen. Indien gewenst kunnen we een avondvullend programma verzorgen.

Podium te huur
Het Alphens Mannenkoor beschikt over een prima podium dat u kunt huren. Details en aanvraagformulier vindt u hier.