woensdag 21 november 2018

Sanneke Hendrich

Sanneke als dirigentSanneke Hendrich-van der Ouw (1990) is al sinds haar zesde levensjaar actief in de muziek. Ze studeerde in 2011 af als eerstegaads muziekdocente aan het Rotterdams Conservatorium (Codarts). Hierna volgde Sanneke nog een masteropleiding Muziekwetenschap aan de Universiteit Utrecht,
en studeerde hier in 2013 af als Master of Arts.
Sanneke dirigeert ook bij het Hofstads Jeugdorkest in Den Haag en vanaf januari 2019 bij het koor Appassionato in Leiderdorp.
Verder werkt Sanneke bij de afdeling Educatie van Het Concertgebouw en speelt zij viool in diverse orkesten.
Sanneke is al jaren de vaste pianiste van het Alphens Mannenkoor, en sinds augustus de opvolgster van voormalig dirigent Johan van Oeveren.
Het Alphens Mannenkoor hoopt onder haar inspirerende leiding verder te gaan en mogelijk in aantal en ook in kwaliteit te groeien.