maandag 24 september 2018

Wilt u een podium huren?

Het Alphens Mannenkoor heeft de volgende podiumstukken in eigendom:
33 stuks metalen frames met houten bladen afmetingen 122 x 83 cm. in vier verschillende hoogtematen te weten:

• 8 stuks 20 hoog
  • 9 stuks 20 hoog, met insteekpoten 40 hoog
  • 8 stuks 40 hoog, met insteekpoten 60 hoog
  • 8 stuks 40 hoog, met insteekpoten 80 hoog

Deze podiumstukken zijn te huur onder de volgende voorwaarden:

1. Huurprijs per stuk voor een aaneengesloten periode van vier dagen € 7,50 bij vooruitbetaling te voldoen. Het totale bedrag van de huursom dient minimaal € 100,00 te bedragen.
  2. Transport door de huurder zelf te regelen. Dit transport dient plaats te vinden tijdens kantooruren, echter niet op vrijdagmiddag. Transport door het Alphens Mannenkoor is mogelijk, hiervoor zal de huurder € 120,00 v.v. in rekening worden gebracht. Monteren en demonteren door het Alphens Mannenkoor is mogelijk, hiervoor zal de huurder € 6,50 per podiumstuk in rekening worden gebracht (voor montage en demontage op een vlakke ondergrond).
  3. Er dient een borgsom te worden betaald van 50 % van de huurprijs. Wanneer de stukken onbeschadigd worden ingeleverd zal de borg volledig worden terugbetaald. In geval van beschadiging zal de borg worden aangewend om de reparatie/vervanging te betalen, de huurder zal de kostprijs plus een toeslag van 50 % in rekening worden gebracht.
  4. Het Alphens Mannenkoor is niet aansprakelijk voor enigerlei schade aan derden, de huurder dient zelf voor verzekering van materiaal en/of personen te zorgen.
  5. Door ondertekening van een contract verklaart de huurder zich akkoord met genoemde voorwaarden.
  6. Op de opgegeven prijs is de B.T.W. regeling niet van toepassing.
  7. Betaling via bankrekening NL87 INGB 0003 1580 35

Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.3
* Vereiste informatie.
Uw gegevens
Uw naam * Uw volledige naam
Uw adres * Uw volledig adres
Uw postcode *
Uw woonplaats *
Uw telefoonnummer *
Uw e-mailadres *

Alvorens op verzenden te drukken dient u onderstaande code in het daarvoor bestemde vak over te nemen.