woensdag 21 november 2018

Steun ons !

Het koor kan uw steun niet missen bij het geven van uitvoeringen in kerkdiensten en zorginstellingen in en rondom Alphen aan den rijn.
Bij ons jaarlijks concert "Zingend de kerst tegemoet hebben" we u hard nodig.
Wilt u het Alphens Mannenkoor steunen, wend u zich dan tot de penningmeester via penningmeester@alphensmannenkoor.nl

Aanmelden sponsor Alphens Mannenkoor
Voor bedrijven die ons willen steunen via deze website gelden de volgende regels:

• U stelt een digitaal logo ter beschikking, als mede uw website URL.
  • Deze worden voor een jaar geplaatst op onze site tegen een betaling van een jaarlijkse bijdrage.
    De hoogte van deze bijdrage zullen wij in onderling overleg met u bepalen.

Uw logo wordt geplaatst op een pagina van de website, die voor bezoekers uiteraard te zien is.
Inlichtingen kunt u via mail vragen bij de webmaster van ons koor webmaster@alphensmannenkoor.nl

U kunt natuurlijk ook gebruik maken van onderstaand aanmeldingsformulier.

Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.3
* Vereiste informatie.
Uw gegevens
Uw naam * Uw volledige naam
Uw adres * Uw volledig adres
Uw postcode *
Uw woonplaats *
Uw telefoonnummer *
Uw e-mailadres *

Onderstaande gegevens gaarne zoveel mogelijk invullen.
Indien de adresgegevens identiek zijn aan die hierboven kunt volstaan met de opmerking "als boven".

Bedrijfsnaam Voor sponsoren: de naam van het bedrijf
Gegevens vestigingsplaats De adresgegevens van de vestigingsplaats van dit bedrijf.
Uw website URL Het adres van uw website op het internet
Uw bankrekeningnummer Gaarne uw IBAN nummer vermelden
Uw logo U wordt verzocht uw logo toe te voegen. Wij kunnen logo's (maximale bestandsgrootte 1 MB) in de volgende formaten verwerken: gif,jpg,jpeg,png,tif,tiff,bmp

Alvorens op verzenden te drukken dient u onderstaande code in het daarvoor bestemde vak over te nemen.